Rødding
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 19. november 2023

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 19. november 2023

DR1

05:30  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:15  

Alene i vildmarken Australien (3:12)
Alene i vildmarken Australien (3:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Dag 3. Tre deltagere har allerede opgivet konkurrencen. De andre deltagere har kæmpet for at bygge deres lejre, så de kan beskytte sig mod Tasmaniens ubarmhjertige vinterklima. Men nu er de sultne. Jægeren Peter er fortvivlet. Han ved ikke, hvordan han skal fange dyr uden sit gevær eller sin bue. Biologen Kate og veteranen Chris kaster sig ud i fiskeriet. Men én deltager begår en fejl og bliver sendt hjem.

07:05  

Alene i vildmarken Australien (4:12)
Alene i vildmarken Australien (4:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Dag 4. Seks deltagere er tilbage. De kæmper mod sulten, elementerne og deres egne tanker. Deres overlevelse handler om mere end bare at bygge et ly og finde mad at spise. Det handler også om at være alene og finde en indre styrke. Gina afslører, at hendes datter fik konstateret kræft som 3-årig og døde. Duane er inspireret af sin bedstemor, der blev fjernet fra sin familie. Og Michael trækker på sin kristne tro.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Inspector Morse: Sidst hun blev set
Inspector Morse: Sidst hun blev set Engelsk krimi fra 1988. (Inspector Morse: Last Seen Wearing) En elev fra en eksklusiv pigekostskole har været forsvundet i et halvt år, da Morse og Lewis omsider får sagen overdraget. Morse er overbevist om, at den unge kvinde er død, mens Lewis er sikker på, at hun stadig er i live. En ting er makkerparret dog enige om - ikke alt på den fornemme skole er, som det synes at være. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Julia: Elizabeth Hurley. Instruktion: Edward Bennett.

DR2

05:35  

Hamada - fanget i ørkenen
Hamada - fanget i ørkenen Dokumentar fra 2018. (Hamada) Midt ude i den stenede Saharaørken ligger en flygtningelejr med mere end 165.000 beboere. De fleste har kun hørt om deres hjemland, Vestsahara, som blev besat af Marokko for 40 år siden. Vi følger en gruppe af lejrens unge, der bruger tiden på at reparere biler, selvom der ikke er nogen steder at køre hen. Og som drømmer om en fremtid uden for lejren, selvom de godt ved, at drømmen aldrig vil gå i opfyldelse.

06:30  

Historien om 80'erne: Et ønske om verdensfred
Historien om 80'erne: Et ønske om verdensfred Amerikansk dokumentarserie fra 2016. (The Eighties) Her kommer vi med på en tur ned ad 80'ernes memory lane. Serien zoomer blandt andet ind på Ronald Reagans regeringsperiode, aids-krisen, Den Kolde Krig og teknikkens boom. Dokumentaren dykker denne gang ned i politikernes forsøg på at afslutte den Kolde Krig og nedrive Berlinmuren. I spidsen stod den amerikanske præsident Ronald Reagan, som særligt blev kendt for talen med de historiske ord: Mr. Gorbachev, tear down this wall.

07:15  

Weekendtur til York
Weekendtur til York Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Minister-katedralen, markeder og middelaldergader. Tag med Gregg Wallace til den nordengelske by York. I løbet af tre dage udforsker han næsten 2000 års historie fyldt med vikinger, romere og Tudor-konger - og nyder en menu med en af sine yndlingsingredienser, rabarber.

08:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - fodrer myrene
Hunden Ib - fodrer myrene

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Ramasjang Mysteriet (1)
Ramasjang Mysteriet (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (32)
Sarah og And (32)

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:25  

Bamselægen - Bamseorm og brækket ben (4)
Bamselægen - Bamseorm og brækket ben (4) Olivia kommer ind på Bamselægens hospital, fordi det klør rigtig meget i bamsens numse. Sandra kan ved hjælp af en rulle tape konstatere, at bamsen har børneorm. Både Kristine og alle de andre bamser derhjemme skal have medicin. Bagefter hjælper Olivia med at gå stuegang hos en bamse, der er indlagt med et brækket ben og skal have taget gipsen af.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden - Huller på bukserne
Motor Mille og Børnebanden - Huller på bukserne Motor Mille bliver fanget i vindmøllen, så Børnebanden må sætte missionen i gang alene. Langemand vil lave huller på de voksnes bukser. Bjørk bliver opdaget og må gemme sig, da hun vil snuppe dem tilbage. Oscar og Theo lægger fælder for at slippe væk fra håndlangerne og befri Bjørk.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:11  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon
Simon

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Cirkeline - Coco og det vilde næsehorn
Cirkeline - Coco og det vilde næsehorn Cirkeline får en hjerteveninde med prinsessenykker, og Ingolf møder et næsehorn, der er træt af at være den lille. Sammen tager de på en rejse, der lærer dem, at det ikke altid er lykken at være den der bestemmer, og at selv et lillebitte næsehorn kan vise sig at være en meget stor helt.

08:35  

Gry og Regnbueriget - Vinterønsker
Gry og Regnbueriget - Vinterønsker

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:00  

Til gudstjeneste: At leve med døden - Tomas Lagermand Lundme
Til gudstjeneste: At leve med døden - Tomas Lagermand Lundme Sofie Østergaard er sammen med forfatter Tomas Lagermand Lundme taget til gudstjeneste i Tårnby Kirke på Amager. Både præst Karsten Møller Hansen og Tomas er vokset op i 80'erne, men i to vidt forskellige hjem på Amager, og det er der kommet et særligt venskab ud af. For Tomas gik ungdommen med flere begravelser end fester, og derfor tager gudstjeneste udgangspunkt i, hvordan vi kan leve med døden.

11:00  

Kalahariørkenens hemmelige alliancer (2:2)
Kalahariørkenens hemmelige alliancer (2:2) Tysk natur-serie fra 2021. (Kalahari, Land of secret alliances) I den store Kalahari-ørkenen i det sydlige Afrika er klimaet aldrig forudsigeligt. Her kan blive 50 grader varmt, og i et særligt tørt og vanskeligt år er samarbejdet mellem dyr og planter vigtigere end nogensinde for at finde føde og vand nok. Oplev, hvordan dyr deler deres hjem med mordere, planter danner hemmelige og intime alliancer og flokjægere, står sammen og hjælper hinanden.

DR2
TVR

09:15  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:40  

Smølferne II
Smølferne II

09:50  

Smølferne II
Smølferne II

10:00  

Smølferne II
Smølferne II

10:15  

Smølferne II
Smølferne II

10:15  

Smølferne II
Smølferne II

10:25  

Kasper og Sofie II (9)
Kasper og Sofie II (9) Der er planlægningsdag i børnehaven, og Harald skal passe Kasper og Sofie, selvom han egentlig er på arbejde i antikvitetsbutikken. Kasper og Sofie har det sjovt med at undersøge butikken. De lærer om gamle dage og er nysgerrige omkring riddere. Harald må hjælpe en kunde, så han opfordrer børnene til at lege riddere og prinsesse sammen med Løveungen og Frøken Kanin. Børnene har det sjovt med at rode gennem køkkenet efter ting, som vil passe som rekvisitter til rollespillet. I stedet for at blive sur over rodet, leger Harald med og har det sjovt sammen med dem.

10:40  

Kasper og Sofie II (10)
Kasper og Sofie II (10) Esther tager Kasper og Sofie med i cirkus. De griner en masse af de sjove klovne, og en selvbevist Sofie lærer, at det er helt i orden at grine af sig selv og være lidt skør og tosset en gang i mellem.

10:55  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:15  

Pax' jordiske eventyr (1:10)
Pax' jordiske eventyr (1:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax hypnotiseres af chokoladehjulet, falder i søvn i rutschebanen og stopper hovedet i candyfloss maskinen. Vil hun lykkes på trods af alle forhindringer med at få den forsvundne maskine med op i rumskibet?

11:30  

Flaskepost fra Stillehavet II (4)
Flaskepost fra Stillehavet II (4) Efter tre dage og tre nætter på havet, kommer vi frem til Alcester. Vi får rigtig mange besøg. Sejlene skal sys, og vi tager på besøg på øen. For Vilja og Iben er der mange ting, der er nye

11:45  

Sebastian på dybt vand (5)
Sebastian på dybt vand (5) Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal de sorttippede revhajer transporteres gennem byen. Alle sejl er sat til for at få dem sikkert indfanget og transporteret. Ikke alle hajer kan tåle transporten, selvom politieskorte har sikret en hurtig og lige vej gennem byen.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Versus (4:8)
Versus (4:8) Dansk underholdning fra 2022 Leif Dahlgård er født ind i et omrejsende tivoli. Men hvor god er han egentlig selv i skydeteltet, til "Styrkeprøven" og til "Hestespillet"? Dét tester Hjalte. To beachvolleyspillere dyster i forstørret stigegolf mod to futsalspillere i studiet, hvor der også skal sprænges balloner med en drone og leges foto-gemmeleg. Desuden byder aftenen på kajakpolo tilsat en målmand på et flyboard, og så kommer både styrke og hurtighed på prøve i Råbjerg Miles sand.

13:15  

Østrig - det vandrige alpeland (2:2)
Østrig - det vandrige alpeland (2:2) Østrigsk naturserie fra 2018. (Wild Austria - Created by water) Dybe dale, snævre kløfter, magiske skove og masser af sne. Tag med på opdagelse i Østrig. Et naturskønt og vandrigt alpeland, hvis brusende floder og vandfald, igennem millioner af år, har skåret sig vej gennem stejle klipper og skabt nye levesteder for landets mangeartet dyreliv - som vildsvin, havørne, lossen og flodperlemuslinger.

14:05  

Peitersen og Kap Det Gode Håb (5:5)
Peitersen og Kap Det Gode Håb (5:5) Før Erik Peitersen, Jens og Dorthe kan sætte kursen mod Kap Det Gode håb, kræver Kigdlua en kærlig hånd. Dette giver de tre venner lidt ekstra tid i Knysna til at kigge på lokalt kunsthåndværk. Her får de en fornemmelse af den klasseforskel, der stadig eksisterer i Sydafrika. Endelig er Kigdlua klar til at sejle, og i det smukkeste vejr runder vennerne Kap Det Gode Håb.

14:35  

Min natur - Tina Müller cykler
Min natur - Tina Müller cykler I dag springer sportsvært Tina Müller på racercyklen og tramper rundt i den sjællandske natur. Hun får tips, tricks og godt selskab af den tidligere professionelle cykelrytter Brian Holm, når hun prøver kræfter med en af Danmarks hårdeste bakker.

14:50  

Den store bagedyst (8:9) - Den store (kage) kærlighed
Den store bagedyst (8:9) - Den store (kage) kærlighed Hvilke små, lækre kage-hapsere skal man byde sin date på, så det virkelig gør et godt indtryk? Og hvordan skaber man en spiselig kærlighedserklæring, og gør dommerne kulrede af kærlighed? Det er et par af semifinalisternes udfordringer i næstsidste program i Den store bagedyst 2023. I den hemmelige udfordring får deltagerne stillet opgaven af en af Danmarks mest populære kage-kunstnere - nemlig Maja Vase.

DR2

12:00  

Forførende Rum på D'Angleterre
Forførende Rum på D'Angleterre Dansk reportageserie fra 2013 Arkitekt og indretningskonsulent Frederikke Aagaard besøger den hvide dame - det genfødte Hotel D'Angleterre. Kom med ind i landets mest elegante hotel, som de fleste af os kun kender udefra. Sendt første gang 07.11.2013

12:30  

Vil du bo her? - Konkyliehuset
Vil du bo her? - Konkyliehuset I Øko-samfundet Fri og Fro i Odsherred forsøger beboerne at leve et selvforsynende liv i pagt med naturen. Denne livsstil afprøver arkitekt og indretnings-konsulent Frederikke Aagaard med sin gæst fremtidsforsker Liselotte Lyngsø, når de flytter ind i det selvbyggede halmhus, Konkyliehuset. Senere stiller de sig selv og hinanden spørgsmålet: "Vil du bo her?"

13:00  

Nydelsens hemmeligheder (3:4)
Nydelsens hemmeligheder (3:4) For nogle hænger gys og smerte uløseligt sammen med nydelse. Hjerneforskere har fundet ud af at de er ganske tæt forbundne i den menneskelige hjerne. Kenny søger smerten for at slippe tankerne helt, ultraløberen trodser smerten for at opnå runners high og i Vejle dyrker man gyset i et helt særligt hus.

13:30  

Frække fly og flyvende biler - Sådan designer vi fremtiden (3:4)
Frække fly og flyvende biler - Sådan designer vi fremtiden (3:4) Varer leveret uden chauffør. Måden vi transporterer os på er i vild forandring. Arkitekt og byplanlægger Sonja Stockmarr verden rundt for at undersøge, hvordan fremtidens biler, droner og skibe kommer til at se ud. I Sverige satser en ny virksomhed på snart at sætte fremtidens lastbil på vejene. Den kører på el - og kører selv - og så ser den helt særlig ud. I Norge er to af landets største virksomheder gået sammen om at udvikle verdens første selvsejlende containerskib på el. Det giver plads til et nyt design, hvor der hverken er plads til kahyt eller toiletter.

14:00  

Til gudstjeneste: At leve med døden - Tomas Lagermand Lundme
Til gudstjeneste: At leve med døden - Tomas Lagermand Lundme Sofie Østergaard er sammen med forfatter Tomas Lagermand Lundme taget til gudstjeneste i Tårnby Kirke på Amager. Både præst Karsten Møller Hansen og Tomas er vokset op i 80'erne, men i to vidt forskellige hjem på Amager, og det er der kommet et særligt venskab ud af. For Tomas gik ungdommen med flere begravelser end fester, og derfor tager gudstjeneste udgangspunkt i, hvordan vi kan leve med døden.

TVR

12:05  

Vidundervovsen Vaffel (4)
Vidundervovsen Vaffel (4)

12:15  

Vennerne og det grønne lys 3 (19:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (19:20) Hugo beslutter sig for at gå imod Valdemar. Men kan Hugo snyde Valdemar og hjælpe vennerne, før det ender galt?

12:25  

Vennerne og det grønne lys 3 (20:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (20:20) Clora er blevet svag og dårlig. Vennerne kæmper for at få stoppet maskinen og hjulpet Clora i tide. Når de det, før det er for sent?

12:40  

Stop!
Stop! Hele vinteren har Maja talt dagene til sommeren og årets første dukkert. Hun står op ved hanegal og gør sig klar, men mor og fars første dag i ferien sprudler ikke rigtigt med samme forventning.

12:40  

Stop! - Sæbekassebils-race
Stop! - Sæbekassebils-race Maja er endelig stor nok til at deltage i kvarterets årlige sæbekassebils-race. Ved startlinjen møder hun den flerårige vinder, Oliver. Han er skråsikker på, at han kommer til at vinde igen i år. Men Maja er ikke bange for at tage kampen op. Det er en hård kamp hele vejen mod målstregen. Men deltager alle på lige vilkår?

12:41  

Stop! - Jeg kan selv
Stop! - Jeg kan selv Maja hader morgener. Det er altid stresset, og mor og far diskuterer og farer rundt som forvirrede høns. Hun må aldrig gøre noget selv. Hvordan skal hun kunne vise, at hun kan selv, når hun ikke får lov at vise det?

12:45  

Marie og Marias Vinter (3:6)
Marie og Marias Vinter (3:6) Familien Lillesen bor i Marie og Marias dukkehus og er tvunget til at gemme sig for Amalie, som tror, der foregår mystiske ting. Familien Lillesen fortæller Marie og Maria, hvorfor de leder efter fru Rosenknop. Summeberg og Brummeberg vender tilbage til Rosevej, og pigerne aflægger dem et besøg for spørge dem til råds.

13:00  

Vesta-Linnea
Vesta-Linnea

13:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:25  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:40  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3) Superhelten Sprinter får problemer, da skurken DiktaThor bruger en hjemmelavet hårfjerner til at tage magten over Bhilkas befolkning. Men han har glemt, at der er én pelsløs skabning på planeten, som altid står klar til at hjælpe Sprinter; nemlig Leo.

13:58  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4) Bhilkas officielle "Sprinter Galore - fanklub" vil hylde superhelten. Der er lagt op til en stor fest, men da skurken Cleopatra viser sig at være medlem, bliver festlighederne pludselig farlige - og så er der brug for en superhelt.

14:00  

Oda Omvendt (7)
Oda Omvendt (7) Samira elsker at lave sjov og spille teater. Det bryder Balder sig ikke om, og han indfører derfor forbud mod at grine på Sort Stue. Imens tester Oda Omvendt sin omvendt-zapper, og det lader til, at den virker igen. Hvordan går det, når hun zapper Samiras forældre? Vil Samira nogensinde få lov til at spille teater og lave sjov igen?

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (5)
Onkel Rejes sørøvershow II (5) Dr. John har kidnappet Sols veninde Nora for at koge hende om til en pille, der giver evig ungdom. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer muterede kæmpefisk, en russisk atomlosseplads, Oraklet i dybet og en tur til den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:15  

Storm på Stillevænget (20:24)
Storm på Stillevænget (20:24) Julesabotøren er fanget, men da hele Jernkrogen skal genpyntes, finder Vilja og Leo noget, der ændrer alt for nogle af Jernkrogens beboere.

14:30  

Motor Mille på maskintur (7)
Motor Mille på maskintur (7) Motor Mille står ikke tilbage for nogen maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun har lært at køre en flishugger, og hun må erkende, at det har hun ikke, må hun afsted. Det ser nemt ud, men det viser sig at være sværere end hun tror, at hugge træer til flis.

14:45  

Kika og Bob (23)
Kika og Bob (23) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:50  

Champions League håndbold: Team Esbjerg - Ikast Håndbold (k), direkte
Champions League håndbold: Team Esbjerg - Ikast Håndbold (k), direkte

16:35  

Champions League håndbold: Team Esbjerg - Ikast Håndbold (k), direkte
Champions League håndbold: Team Esbjerg - Ikast Håndbold (k), direkte

17:35  

Folk og fæ III (5:7)
Folk og fæ III (5:7) Britisk dramaserie fra 2022. (All Creatures Great and Small) Siegfried og Tristan overtager styringen af Skeldale House, mens mrs. Hall tager fri for at møde en vigtig person fra sin fortid. Samtidig tager Siegfried sig af en ung knægt, der er i erhvervspraktik. Da Siegfried kommer godt ud af det med drengen, får det gammelt nag mellem de to brødre til at blusse op.

17:55  

Nigellas fristelser (6:6)
Nigellas fristelser (6:6) Britisk madserie fra 2020. (Nigella: Cook, Eat, Repeat) Kærlighed til hjemmelavet mad. Denne gang laver Nigella klassiske retter og tilføjer dem et tvist. Først byder hun på mac 'n' cheese med krabbekød. Introducerer os for søde og salte chokoladecookies, der skal spises direkte fra ovnen. Og serverer hyggelig familiemad i form af grydestegt kylling med citron og orzo-pasta - efterfulgt af risdessertkage.

DR2

15:00  

Husker du ... - Highlights fra 90'erne
Husker du ... - Highlights fra 90'erne 1990'erne er det årti, hvor Danmark og danskerne på mange måder for alvor markerer sig i verdenen. Vi vender ryggen til EU, Bjarne Riis vinder Tour de France i 1996, fodboldlandsholdet kan synge 'We're the champions' og begrebet jernladies opstår. 'Riget', 'Festen' og dogme er tre ord som kommer til at betyde meget for dansk film i 90'erne. Dansk film bliver sat verdenskortet i en hidtil uset grad. Og på diskoteker verden over synger millioner af mennesker at de blot er en 'Barbiegirl'. Sendt første gang 21.5.06

15:50  

Guldkorn 1980'erne: 1989
Guldkorn 1980'erne: 1989 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. Hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1989. Året hvor vi lagde fattigfirserne bag os og så frem mod lysere tider. Mød blandt andet festarrangør Fie Adamas, syngepigerne Pia og Fanny fra Frelsens Hær, landmandskonen Lis Gregersen, der fandt på at sy smart tøj i store størrelser - og busselskabet, der arrangerede billige rundture i Syddanmark for østtyskerne i tiden efter årets allerstørste begivenhed, Berlinmurens fald.

16:15  

Thelma og Irene
Thelma og Irene TV-spil af Carl van Webber. Dialog i samarbejde med Sten Kaalø.

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:15  

Karlas Fantalastiske Klasse - Nyt hår
Karlas Fantalastiske Klasse - Nyt hår Karla har fået farvet hår. Alle er enige om, at hun er den smukkere end Tetra, der pludselig vil være bedste veninde med Karla.

16:20  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder faldskærmsudspringerne + Vovserne redder Alex' cupcakes

16:55  

Dragen og de syv prinsesser
Dragen og de syv prinsesser

17:05  

Busters verden (6:6)
Busters verden (6:6) Buster og Ingeborg besøger fru Larsens gravsted. Buster laver to perfekte tryllenumre ved Joannas fest, og mens Joanna spiller klaver for de fine gæster, drømmer han søde drømme.

17:25  

Søskende-chok
Søskende-chok

17:40  

Søskende-chok
Søskende-chok

17:54  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John glæder sig til at komme ud på ski, men dilleren bliver alt for vild på skibakken, og snart er der snekaos og en uhyggelig stor snebold.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Wales' vidunderlige kystliv (3:4) Dybet
Wales' vidunderlige kystliv (3:4) Dybet Britisk naturprogram fra 2021. (Wonders of the Celtic Deep) Om sommeren er det dybe hav mellem Wales' og Irland fuld af plankton og fisk. Det tiltrækker nogle af havets giganter, bl.a. en flok finhvaler og verdens næststørste haj, brugden. Her jager også to meter lange Atlantiske tun, delfiner og suler millioner af sardiner. De intelligente delfiner er dygtige jægere med et komplekst socialt liv og spændende parringsritualer. Også bardehvaler og blåhajer bliver lokket til med til festmåltidet.

20:00  

Carmen Curlers II (6:7)
Carmen Curlers II (6:7) Miss Johansson, marketingdirektøren fra Clarice Cosmetics, besøger Carmen Curlers. Både Axel og Birthe bliver betaget af den moderne selvstændige forretningskvinde og opdager nye sider af sig selv. Frans vender hjem fra skønhedsmesse i Hamborg med dårlige nyheder om et kopiprodukt af Carmen Curlers, det italienske Carla Curlers, som er fuldkommen identisk med Carmen Curlers - men kun koster halvdelen. Medvirkende: Morten Hee Andersen, Maria Rossing Serieskaber: Mette Heeno Manuskript: Anna Bro, Andreas Garfield, Mette Heeno Instruktør: Josefine Kirkeskov Producent: Maja Dyekjær DR Drama

DR2

18:00  

Kongen af Sverige (3:3) Livet som konge
Kongen af Sverige (3:3) Livet som konge Svensk dokumentarserie fra 2023. (Kungen och jag) Kong Carl XVI Gustaf har kun været konge i et år, før en forfatningsændring ændrer hans rolle. I 1974 åbner han Riksdagen i uniform og med masser af pomp og pragt. I 1975 er kongen blot et nationalt symbol. Da han møder sin kone, holder han op med at føle sig ensom, men føler sig i stedet som en dårlig far. Der er historierne fra 2010 om private herremiddage og besøg på stripklubber. Og hvad med hverdagen og døden? Hvad tænker han om de emner?

19:00  

Luisi & Mahler - Adagio fra Symfoni nr. 10
Luisi & Mahler - Adagio fra Symfoni nr. 10 DR Symfoniorkestret og Fabio Luisi opfører den gudesmukke adagio fra Mahlers 10. symfoni. Optaget i DR Koncerthuset september 2021.

19:30  

Soundtrack Service med Han Duo: 70'er-perler og hobbitter
Soundtrack Service med Han Duo: 70'er-perler og hobbitter Han Duo og DR Symfoniorkestret tager dig med til musikkens verden fra Star Wars, Willow og til Hobbitten med finurlige fortællinger og fantastisk musik. Værter: Elias Eliot og Jacob Ege Hinchely.

20:00  

Rick Stein og det forunderlige Frankrig (1:6)
Rick Stein og det forunderlige Frankrig (1:6) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Rick Stein's Secret France) Frankrig er langt mere en frølår og flute. Det vil den britiske tv-kok Rick Stein bevise, når han drager gennem Frankrig på jagt efter nye og ukendte kullinariske smagsoplevelser. Tag med og mød vingårdsejere og kokke, der med garanti vil pirre din nysgerrighed, rejselyst og appetit.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da Jia tager sin egen beslutning uden at tænke på sit team først, truer hun deres opgave. Og hun lærer, at en god ven og holdkammerat er en, der respekterer og samarbejder.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (18)
Svampebob Firkant VIII (18) Gratis prøver + Hjem, kære murbrokker

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Den nyligt optøede mormor, Tammi, får fat i de magiske krystaller og bruger sine overnaturlige kræfter på måder hendes børnebørn ikke bryder sig om.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:32  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.

21:56  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

22:25  

Fifteen-Love (3:6)
Fifteen-Love (3:6) Britisk dramaserie fra 2023. Efter disciplinærhøringen får Justine en gevaldig nedtur. Hendes forhold til Renee, Steve og hendes mor synes ødelagt for altid. Hun begynder ligefrem at skubbe Mikki fra sig. I stedet bliver hun stærkt optaget af den unge tennisspiller Luisa Molina. Måske er Glenn lidt for interesseret i Luisa?

23:20  

Guilt (1:4)
Guilt (1:4) Britisk thrillerserie fra 2019. Alle mennesker har hemmeligheder. Det gælder også Max og Jake - men deres kan sende dem bag tremmer i årevis. En sen aften kommer de to brødre til at køre en gammel mand ihjel. Det lykkes dem at få dødsfaldet til at ligne naturlige årsager. Nu tror Max og Jake, at de kan fortsætte deres liv, som om intet var hændt. De tager grueligt fejl. 'Uendeligt underholdende', skrev avisen The Guardian om den sorthumoristiske, skotske thrillerserie.

DR2

21:00  

Den klassiske musikquiz: Med Barbie og Stalin
Den klassiske musikquiz: Med Barbie og Stalin Phillip Faber er endnu en gang klar til at teste Frederik Cilius og Mathias Hammer i musikalsk viden, når de skal finde frem til musik ud fra bare en enkelt tone og gennemskue musik der bliver spillet baglæns. Til at hjælpe sig har de Isabella Hübener, Søren Rastogi, Mathias Kjøller og Allan Gravgaard Madsen. Musikken leveres af Esbjerg Ensemble.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Russell Brand og kvinderne
Russell Brand og kvinderne Britisk dokumentar fra 2023. (Russell Brand: In Plain Sight) Russell Brand har gennem flere år været en af Storbritanniens største komikere. Men nu anklager en række kvinder ham for voldtægt, seksuelle overgreb og psykisk vold. Brand afviser alle beskyldningerne og mener, det er en sammensværgelse mod ham. Her deler kvinderne deres historier.

23:35  

Rainbow Warrior - mordet på Greenpeace-aktivisten (1:3) Angrebet
Rainbow Warrior - mordet på Greenpeace-aktivisten (1:3) Angrebet Britisk dokumentarserie fra 2023. (Murder in the Pacific) I 1985 sejler en gruppe miljøaktivister til Stillehavet om bord på Greenpeace-skibet Rainbow Warrior. De lægger til i havnen i Auckland, New Zealand. Aktivisterne vil protestere imod franske atomvåbenforsøg, der har ødelagt lokalsamfund i nærheden. Men missionen bliver afbrudt, da to bomber sænker deres skib og dræber et besætningsmedlem. Politiet opdager, at der er tale om international sabotage godkendt på højeste niveau. Men af hvem?

TVR
DR1

00:15  

Spy
Spy Amerikansk actionkomedie fra 2015. Susan Cooper er kontornusser hos CIA. Hun er analytiker og absolut ikke vant til at være i felten. Men da topagenten Bradley Fine bliver myrdet, må Susan træde i aktion. Hun bliver sendt til Europa på en tophemmelig mission. Og nu må hun for alvor finde sin indre, hårdtslående agent frem. Medvirkende: Melissa McCarthy, Jude Law, Jason Statham m.fl. Instruktion: Paul Feig.

01:55  

Fader Brown VI (3:10)
Fader Brown VI (3:10) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

02:40  

Fader Brown VI (4:10)
Fader Brown VI (4:10) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

03:25  

Rick Steins elskede Cornwall II (10:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (10:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) I Cornwall er der masser at komme efter på markerne og i buskadset. Man skal bare vide, hvor man skal lede. Denne gang møder Rick Stein en professionel plantesamler, der tager ham med ud i en af hans yndlingsjagtmarker. Han besøger sin mangeårige fiskeleverandør Matthew Stevens. Og i den gamle mineby Roche mødes han over en øl med skuespilleren Ed Rowe, der er meget optaget af uligheden i sin hjemegn.

03:55  

Antikkrejlerne XXVI (6:25)
Antikkrejlerne XXVI (6:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:20  

Da romantikken rystede vores verden (3:3) - At tilhøre en stamme
Da romantikken rystede vores verden (3:3) - At tilhøre en stamme BBC-dokumentarserie fra 2020. (The Romantics and Us with Simon Schama) I 1700- og 1800-tallet begynder tanken om et nationalt tilhørsforhold at slå rod i Skotland, Polen og Tyskland. Digteren Robert Burns, komponisten Frédéric Chopin og brødrene Grimm var alle romantikere, der elskede deres hjemlande. Men skyggesiden er nationalisme, og især nazismen lægger Europa øde i 20. århundrede. Simon Schama undersøger hvorfor.

01:20  

Colosseums blodige historie (3:8)
Colosseums blodige historie (3:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Colosseum) År 83 e.Kr. Romerriget vokser. Og antallet af eksotiske dyr, der fragtes til Rom for at underholde tilskuerne i Colosseum, øges. Over en million dyr bliver slagtet i arenaen. Den mest berømte kriger er Carpophorus. Men kan Carpophorus overleve, når han skal kæmpe imod 20 vilde dyr på samme tid? Uegnet for børn.

02:05  

Das Boot II (5:8)
Das Boot II (5:8) Tysk krigsdramaserie fra 2020. Forster slår hårdt ned efter Anatoles utilregnelige opførsel i St. Rémy. Samtidig forsøger Margot desperat at redde Elias. U-822 har hårdt brug for at blive repareret, og Johannes kontakter tøvende et forsyningsskib. Wrangel har fået sin ærkerival i syne og presser U-612 til den yderste grænse.

03:00  

Das Boot II (6:8)
Das Boot II (6:8) Tysk krigsdramaserie fra 2020. Både Johannes og Wrangel forsøger at få deres besætninger til at rette ind. På jazzklubben i New York har Cassandra kun blik for Hoffmann, men han tvinges til at lede efter en flugtvej. De tilfangetagne jøder i La Rochelle skal transporteres til Polen, men Margot og Camille lægger en plan.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, ROEDDING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1114043123