Rødding
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 29. november 2020

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 29. november 2020

DR1

00:10  

Kriminalkommissær Barnaby XIII (3)
Kriminalkommissær Barnaby XIII (3) "Blod på sadlen." I Ford Florey Wild West Club er medlemmerne vilde med cowboys og heste. Men cowboy-metoderne bliver ikke kun brugt til opvisninger på hest. Både et, to og hele tre mord når at finde sted blandt klubbens støtter, inden Barnaby og Jones løser gåden. Hvem myrder løs med en gammel revolver, et helt specielt våben fra det ægte vilde vesten?

01:40  

Mistænkt 4: Duft af mørke
Mistænkt 4: Duft af mørke George Marlow afsoner en livstidsdom for de bestialske mord på seks unge kvinder. Det var Jane Tennison, der fik ham sat bag lås og slå, men nu vækker to brutale kvindemord uhyggelige minder om Marlow-sagen. Er der en kopimorder på spil, eller har Jane sat en uskyldig mand bag tremmer? Helen Mirren modtog den fornemme Emmy-pris for sin rolle som Jane Tennison i aftenens afsnit. Medvirkende: Helen Mirren m.fl.

03:25  

Hammerslag - Betagende beliggenheder langs Gudenåen
Hammerslag - Betagende beliggenheder langs Gudenåen Der findes ikke noget mere beroligende end vand, og heldigvis har vi rigtig meget af det her i landet. Et af de steder hvor vi har mest er ved Danmarks længste å - nemlig Gudenåen. Men hvad koster det, når man har åen som sin nabo? Vi starter i Bjerringbro, hvor Hold Øst og Vest skal forsøge at gætte prisen på et lille sommerhus med en helt speciel historie, og dernæst en villa med Gudenåen i baghaven, og sidst men ikke mindst en bolig med den skønneste udsigt over vandet i Laven. Vært: Christian Degn

04:10  

Danmarks bedste portrætmaler (1:6)
Danmarks bedste portrætmaler (1:6) De kompetente dommere: Kunstkritiker Bente Scavenius, kunstner Simone Aaberg Kærn og gallerist Jesper Elg har udvalgt i alt 24 kunstnere, som konkurrerer om at blive Danmarks bedste portrætmaler. De første seks kunstnere mødes på Trapholt museum i Kolding, hvor de skal portrættere to kendte danskere. Med alt deres talent og kreativitet kæmper kunstnerne om at skabe det bedste portræt, men kun to går videre til semifinalen.

04:55  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:15  

Husdrømme (3:8)
Husdrømme (3:8) Christian elsker naturen og især havet, fordi han er surfer. Han drømmer om et strandhus i Löderup med udsigt over havet. Men husets beliggenhed og vejret truer hans drøm.

06:15  

Alene i vildmarken USA V (12:12)
Alene i vildmarken USA V (12:12) De fik en chance for revanche - de ti deltagere i femte sæson af den amerikanske udgave af 'Alene i vildmarken'. Nu mødes de igen for at se tilbage på deres prøvelser i Mongoliet - og afsløre hidtil usete optagelser.

07:00  

Alene i vildmarken USA VI (1:11)
Alene i vildmarken USA VI (1:11) Ti modige vovehalse har meldt sig til en ny sæson af "Alone" - den amerikanske udgave af "Alene i vildmarken". Den helt store udfordring i denne sæson bliver vejret - de ti deltagere bliver sat i land i det nordligste Canada, omkring 400 km syd for polarcirklen. Her skal de kæmpe mod kulde, regn og storme - og mod bjørne, ulve og moskusokser. Den deltager, der holder længst ud under de ekstreme forhold, vinder 500.000 dollars.

07:40  

Niende - Venner for altid (11)
Niende - Venner for altid (11) I niende betyder karakterer meget, men når man er ordblind som Olivia, så kan det være hårdt at gå i skole. Hun føler, hun har gjort en stor indsats i år, så hun er spændt på karaktersamtalen. Katinka synes, at en af Claras drengevenner er pæn, men det var ikke meningen, at Clara skulle fortælle ham det.

07:50  

Niende - Venner for altid (12)
Niende - Venner for altid (12) Det er dimissionstid på Det Fri, og det er sidste gang, at alle vennerne er samlet som klasse. Et øjeblik, som Olivia har kæmpet for at nå til. Bertram og Freja tager i sommerhus med en stor flok venner.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:35  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:40  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Inui (9)
Inui (9)

05:10  

Masha og Bjørnen (4)
Masha og Bjørnen (4) Voksemikstur

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Rosa fra Rouladegade II (10)
Rosa fra Rouladegade II (10) Josefine bor i det samme hus som sin mormor. Det er rigtig hyggeligt, for så kan hun smutte på besøg, spise slik og hjælpe mormor i stalden, så tit hun har lyst. I dag smutter hun hjem til Rosa, for selv at bede om lidt hjælp, for hun vil nemlig gerne give mormor en overraskelseskage. Sammen forklæder de sig som halmballer og tager på hemmelig kagemission, for at finde ud af hvordan kagen skal være. Men pludselig kommer mormor hjem fra sin ridetur - og så er det heldigt, at Josefine kender alle de gode gemmesteder i huset.

06:05  

Rasmus Klump (4)
Rasmus Klump (4) Næsten klar til ræs

06:15  

Bamselægen - Slangebid og for tidligt født (6)
Bamselægen - Slangebid og for tidligt født (6) Vegas bamse Sia har rigtig ondt på det ene ben. Bamselægen Sandra opdager et mærke på benet. Det viser sig, at Sia er blevet bidt af en hugorm. De undersøger, om det har affødt en infektion i kroppen. Det har det ikke, og Vega kan få Sia med hjem igen. Inden da hjælper hun Sandra med at gå stuegang hos en præmatur bamse, altså en bamse, der er født for tidligt.

06:35  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Det ser ud til, at børnene har fundet en lampe, der kan opfylde ønsker. Men Per mener, det mere er et spørgsmål om hårdt arbejde at få ønskerne til at gå i opfyldelse.

06:50  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris II (34)
Gurli Gris II (34) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (35)
Gurli Gris II (35) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Ole Kibsgaard, Kaj og Andrea
Morgensang med Ramasjang | Ole Kibsgaard, Kaj og Andrea Gensynsglæden er stor i dag, når Kaj og Andreas mødes med deres gamle ven Ole. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Stop! (2)
Stop! (2) Klaras far har bagt nogle virkelig gode boller til hendes navnedag. Klara vil gerne spise dem med det samme, men far siger, hun må vente til i morgen. Hvis bare Klara kunne gøre, så det blev i morgen nu...

07:30  

Prop og Berta
Prop og Berta Prop flytter ind i et faldefærdigt hus i skovbrynet. Her finder han koen Bertha, der sidder fast i hegnet. De to bliver venner og sammen redder de de søde tyttebøvser. Prop får et ønske opfyldt, nemlig at Bertha skal kunne tale. Men heksen, der bor i skoven, hader naboer, og hun prøver at fange Prop

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (55)
Vidundervovsen Vaffel (55)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:15  

Taggart: Engleøjne (1:3)
Taggart: Engleøjne (1:3) En morder er løs i det skotske bøssemiljø. Da den succesfulde violinist Gerald Gardner vender hjem efter en koncert, ligger hans partner gennem 27 år kvalt i deres dobbeltseng. Taggartholdet rykker ud. Gerald er knust over tabet af sin elskede, men Mike Jardine mistænker violinisten for selv at have en finger med i spillet. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Marcus DF White.

11:05  

Taggart: Engleøjne (2:3)
Taggart: Engleøjne (2:3) Endnu et lig dukker op. Først violinisten Gerald Gardners partner - nu den unge sagfører Martin Carroll. Begge myrdet på samme bizarre vis. En seriemorder er på spil i Glasgows bøssemiljø. Mens Mike Jardine kæmper med sine fordomme, får hans assistent Stuart Fraser besøg af en gammel elsker, der måske er morderen. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Marcus DF White.

11:55  

Taggart: Engleøjne (3:3)
Taggart: Engleøjne (3:3) Sagen om de bizarre mord i det skotske bøssemiljø nærmer sig sin afslutning. Men Taggartholdet kunne ikke være fjernere fra løsningen. Mens Mike Jardine jagter beviser mod sin assistents elsker, slår morderen til igen. Og udrydder Taggartholdets hovedmistænkte. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Marcus DF White.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:45  

Krop, Sex & Samba (2:4)
Krop, Sex & Samba (2:4) Chris Pedersen rejser med den brasilianske sangerinde Carla Schack til Brasilien - et land under enorm forvandling. Vi besøger en plastikkirurg, møder klienterne og opdager et modemagasin kun med botox og brystimplantater. Sendt første gang 02.06.2016

10:15  

Historisk god sex - Pionererne (3:4)
Historisk god sex - Pionererne (3:4) For 100 år siden var det sygt at have lyst til sex. I dag er det sygt ikke at have lyst. Sex: Pionererne er historien om de pionerer der de sidste 100 år har kæmpet for at sætte lysten fri. I dette program fortæller børn af tidens helt store frontløbere om at vokse op i hjem, hvor der - stik mod normen - blev talt åbent om sex, prævention og lyst. Det er Jo Leunbach, datter af den berømte abortlæge, Jonathan Leunbach og Peter Hegeler, søn af psykologerne, Inge og Sten Hegeler.

10:45  

Kunstnerkolonien i Skagen (3:6)
Kunstnerkolonien i Skagen (3:6) De seks kunstnere er i fuld gang med deres nye værker i kunstnerkolonien i Skagen. Erik A. Frandsen står op midt om natten for at studere det unikke lys ved solopgang. Frederik Næblerød venter utålmodigt på flere lærreder, da han allerede er løbet tør og derfor må tænke ud af boksen. Alle kunstnerne besøger Skagens museum, hvor særlig Cathrine R. Davidsen søger inspiration i Anna Anchers dystre værker.

11:15  

Der er et yndigt land - den jyske hede
Der er et yndigt land - den jyske hede Når du lukker øjnene, hvad er det så for et Danmark, du ser? Er det brede bøge, grønne lunde og sejlernes tusindtal? Sådan malede guldaldermalerne Danmark - overdådigt, smukt, og struttende af stolthed og fædrelandsfølelse. Men hvor finder man egentlig de landskaber, som 1800-tallets malere kaldte det ægte danske? I fire programmer går dramatikeren Line Knutzon og kulturjournalisten Chris Pedersen vores kendte og elskede landskabsmalerier i sømmene. For findes maleriernes Danmark i virkeligheden - eller viser de snarere det Danmark, vi stadig drømmer om? I dette program tager Chris Pedersen og Line Knutzon på opdagelsesrejse til Himmelbjerget, hvor et ganske særligt billede blev malet i 1842, og de undersøger, om der stadig findes spor af det eksotiske Jylland i hedens hovedstad Herning. Sendt første gang 30.10.2018

11:45  

Vil du bo her? (6:8)
Vil du bo her? (6:8) Denne gang i "Vil du bo her?" er værten Frederikke Aagaard rykket ind i en lejlighed på Østerbro i København i 24 timer. Her er stilen rå og enkel som en del af indretningstendensen Slow Luxury, der er ny og stammer fra USA. Med sig har Frederikke sin gæst, tv-værten Chris Pedersen. Her afprøver og oplever de hjemmets indretning og den livsstil, det udtrykker. Til sidst stiller de sig selv og hinanden spørgsmålet: "Vil du bo her?"

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (12)
Flaskepost fra Stillehavet (12)

09:20  

Min lille hund Mester (5)
Min lille hund Mester (5) Thomas er blevet gift. Hans kone Bibi forkæler Mester og lader ham gøre alle de ting, som Thomas ikke vil have. Det eneste problem er, at hun har en kat, Pimme, og Mester bryder sig absolut ikke om katte. Thomas fortæller Mester en historie om Alexander den store, som tog til Afrika og måtte lære klogskab af kvinderne. Den forstår Mester ikke så meget af. Men én ting er sikkert: Kvinder er klogere end mænd. Bibi er i hvert fald.

09:27  

Hunden Ib - ser noget der blinker
Hunden Ib - ser noget der blinker

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:50  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:15  

Heino fikser julen - Julepynt (1)
Heino fikser julen - Julepynt (1) Heino bliver kaldt ud til Bente, hvis forældre slet ikke har tid til at pynte op til Jul. Heino og Bente må derfor trække i arbejdstøjet og få klippet noget julepynt, og lige netop det mener Heino at han er mester i.

10:30  

Pax' jordiske eventyr (3:10)
Pax' jordiske eventyr (3:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax går rundt sammen med ænderne, bliver nappet i rumpen og kører lige ind i en skovtur med Den sure dames elbil. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil kommer med på marked. Han vil så gerne have en ny hest, men hans far har selvfølgelig ikke råd.

11:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:45  

Min oldefars historier - Fisketuren
Min oldefars historier - Fisketuren Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at klovnefisken kan skifte fra han til hun, når den skal have unger? Se med når Kristian og Katrine besøger klovnefisken og se, om det lykkes Peter Pia Pilfinger og Bo Bangebuks at finde et sted at bo, før hajen spiser dem.

DR1

12:45  

Kaninernes hemmelig verden
Kaninernes hemmelig verden De er nuttede, har lange ører og elsker at gnave. Men vidste du, at kaniner også er seje og utroligt kloge? Kom helt tæt på kaninernes og harernes hemmelige verden, og udforsk deres gådefulde liv - fra listige overlevelsesstrategier, imponerende formeringsevne, supersanser som 360 graders syn, zigzag løb og svømmeevne.

13:35  

Et landshold i knæ (4:4) - Fyringer og fremtidsdrømme
Et landshold i knæ (4:4) - Fyringer og fremtidsdrømme Jesper Jensen afløser Klavs Bruun Jørgensen som træner for det danske kvindelandshold. Han lægger ud med at se bort fra anfører Stine Jørgensen til den første træningssamling. Nye idéer bliver sat på corona stand-by, og med stor forsinkelse møder spillerne deres nye chef. Forberedelserne frem mod EM på hjemmebane tager omsider form. Men er der tid nok til, at landsholdet kan sætte nye mål og ændre stil under den nye træner?

14:00  

Bonderøven - Men først......
Bonderøven - Men først...... Der skal rug i jorden på Kastanjegården. Først skal såsæden renses og træhjulet til såmaskinen fikses. Men inden da skal jernringen til træhjulet lige rettes op, for den er skæv... og akslen på valsen skal også rettes, for den er ligeså skæv. Men SÅ kan rugen komme i jorden - altså når hønsene er lukket ind...

14:25  

Kender Du Typen? - Med pølsebrød og kropsbehåring
Kender Du Typen? - Med pølsebrød og kropsbehåring Kender Du Typen? besøger en ung familie i den rå ende af Vesterbro i København. Her kommer livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup helt tæt på en hovedperson, der bor omgivet af masser af musik og bøger - og som har haft stor succes med et usædvanligt scoretrick. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:15  

Vil du bo her? (7:8)
Vil du bo her? (7:8) Frederikke Aagaard er bange for at blive søsyg, når hun sammen med en gæst flytter ind på en husbåd i Sydhavnen. Med sig har hun denne gang David Zahle fra tegnestuen BIG. David er en af Danmarks dygtigste arkitekter, når det handler om at forvandle bygninger. Han har bl.a. tegnet Søfartsmuseet i Helsingør - og er ikke bange for havet - eller en frisk morgendukkert fra husbåden. Både Frederikke og David bliver også meget overrasket, da de finder ud af, at man selv kan dyrke mad under vandet midt inde i Københavns Havn.

12:45  

Vi kæmper for at overleve (3:8)
Vi kæmper for at overleve (3:8) Jette Simon møder Niklas og Kevin, et tvillingepar på 25 år. De har været adskildt i 10 år og føler sig hver især svigtet af den anden. Ragna er i tvivl om sin værdi for Daniel, og Daniel har svært ved at håndtere sin sårbarhed. Og så får Ann fortalt Emil, hvad hun i virkeligheden mente, da hun fik sagt til ham, at han ikke elsker sine børn.

13:15  

Ud af mørket med Daniel Rye - Martins selvmord (3:6)
Ud af mørket med Daniel Rye - Martins selvmord (3:6) Martin var kun 16 år gammel, da han tog sit eget liv på sin fars kontor, mens resten af familien var på vej hjem fra en tur til København. Daniel Rye besøger Martins forældre, Mai og Kim, for at prøve at forstå, hvordan de som forældre har lært at leve med både chokket, skylden og sorgen, der opstod, da Martin begik selvmord.

14:00  

Gudstjenester
Gudstjenester Anders Laugesen er sammen med journalist og forfatter Charlotte Rørth taget til gudstjeneste i Silkeborg Kirke beliggende centralt på Torvet i Silkeborg. Her skal de fejre første søndag i advent, kirkens præst Anette Kortegaard skal prædike, og sammen med kirkens ungdomskor skal de synge: Vær Velkommen DDS 74, Gør døren høj DDS 84, Dejlig er jorden DDS 121. Undervejs vil Maja Lisa Engelhardt også tage del i tjenesten med sin kunst og virke.

14:55  

Den gamle mand og skoven - udvikling
Den gamle mand og skoven - udvikling

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (6)
Ramajetterne III (6) Der er kommet ny vejrcomputer i Ramasjang Lufthavn. Flummer er skeptisk, da han ikke er vild med nye ting. Superstormen Åge truer Sus' afgang, og panikken spreder sig. Kan flyet mon lette til tiden?

12:50  

Gro og Blå redder fuglene (8:8) | Kampen om Bedstes gård
Gro og Blå redder fuglene (8:8) | Kampen om Bedstes gård Bedste fortæller, at drengen på billedet i virkeligheden er Gros Far - men da katten tog hans bedste ven, ugleungen, blev han så ked af det, at han besluttede at glemme alt om fugle og naturen. Gro giver ikke op og nu venter det endelige opgør med Arne Bjarne og hans kumpaner - men er det allerede for sent at redde gården?

12:55  

Didrik Drage (8)
Didrik Drage (8)

13:10  

Kika og Bob (17)
Kika og Bob (17) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Morten Skildpadde II (21)
Morten Skildpadde II (21)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8)
Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8) Hr. Skæg ser mystiske ting på sit hotel, og kort efter får han besøg af en japansk spøgelsesjæger. Hendes største ønske er at tage et foto af et rigtigt spøgelse med sit specielle spøgelseskamera. Men er der virkelig et spøgelse på Hr. Skægs Hotel?

14:00  

Brillebjørn (16)
Brillebjørn (16) Norsk dramaserie. Onkel skal komme på besøg, og Stellan glæder sig. Men onkel har fået skæg og ser anderledes ud, så Stellan bliver lidt skeptisk.

14:05  

Alfons Åberg (1)
Alfons Åberg (1) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Det er regnvejr. Musene og Cirkeline synger "Regnvejrssang", men så finder de på at spørge Bedstefar, om han ikke vil fortælle et eventyr - og det vil han. Det bliver eventyret om Klodsmus.

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersens bror kommer på besøg, og det bliver lidt besværligt i længden.

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:00  

Maden flytter ind (3:4)
Maden flytter ind (3:4) Dagen er kommet hvor familien i Tønder skal tage den svære beslutning om kalvene skal slagtes eller om familien vil stoppe med at spise kød. I Mørkøv lærer far Martin mere omkring, hvordan kød har betydning for vores sundhed, og i Bjæverskov afprøver familien en hverdag uden kød.

16:00  

Unge Morse VI (4:4)
Unge Morse VI (4:4) Morse må efterforske det gådefulde mord på en bibliotekar. Samtidig rammes et prestigefuldt højhusbyggeri af en tragedie. Husets kælder viser sig tilmed at gemme på en grufuld hemmelighed, som har forbindelse til mordet på Morses kollega George Fancy - og som antyder, at sammensværgelsen stikker dybt.

17:30  

Den store bagedyst (9:9) - Finale med wow, shine og sang!
Den store bagedyst (9:9) - Finale med wow, shine og sang! Nu skal det sidste slag stå i bageteltet! Det går løs med en dyst om at skabe den smukkeste, spejlblanke og flerfarvede glace, som kan leve op til den "wowfaktor", som dommerne ønsker. Det lykkes ikke lige godt for alle finalisterne. Den hemmelige udfordring kræver hele paletten af bageteknisk talent, og stor sans for præcist chokoladearbejde. Undervejs er der drama i teltet, som betyder ekstra - og uventede - udfordringer for én af deltagerne. Inden der kan kåres en vinder af Den store bagedyst 2020, skal de tre finalister skabe personlige mesterværkskager med et musikalsk tema.

DR2

15:30  

Applaus
Applaus Den anmelderroste, midaldrende skuespillerinde Thea er tilbage efter et afvænningsophold og konfronteres nu med virkeligheden. Under hendes lange nedtur blev hun skilt fra manden Christian og afgav forældremyndigheden over sine to børn. Men nu insisterer hun på, at børnene igen skal være en del af hendes liv. Hendes eksmand giver efter for hendes manipulerende, men charmerende facon og indvilger i at give det en chance. Hun ved, at hun skal bevise, at det er forsøget værd. Men et hårdt liv i rampelysets skær har sat sig dybe spor, og snart begynder fortidens spøgelser at tage over. Medvirkende: Paprika Steen, Michael Falch, Sara-Marie Maltha, Shanti Roney m.fl. Instruktion: Martin P. Zandvliet.

16:55  

Labans Jul - The Movie
Labans Jul - The Movie Laban's Jul er en juletragedie, hvor det bliver svært ikke at grine. Peter Frödin spiller Carsten aka Laban, en nissekarakter som fejrede publikumsgunst i en julekalender på TV. Det blev dog kun til en sæson og det er 16 år siden. Carsten har holdt liv i Laban ved at træde i rollen hver jul i Rødovre Centrum og har ikke bemærket at resten af verden har bevæget sig videre. Nu træder youtube sensationen Abel ind på scenen i det der før var Labans kongerige og han må kæmpe en ulige kamp for sit domæne og sin identitet. Laban : Peter Frödin, Abel : Martin Høgsted, Instruktion : Nikolaj Steen

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (39)
Gurli Gris VII (39)

15:15  

Gurli Gris VII (40)
Gurli Gris VII (40)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

Rasmus Klump (5)
Rasmus Klump (5) Så skal der bare festes!

17:10  

Rasmus Klump (6)
Rasmus Klump (6) Mågernes konge

17:20  

Mysteriebureauet (5)
Mysteriebureauet (5)

17:30  

Vennerne og det grønne lys (13:20)
Vennerne og det grønne lys (13:20)

17:40  

Wild Kratts IV - Team Vilde Kræs jul, del 2
Wild Kratts IV - Team Vilde Kræs jul, del 2

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:10  

Naturens tidsalder - Vores bedste håb (3:3)
Naturens tidsalder - Vores bedste håb (3:3) Vores planet ændrer sig hurtigere end nogensinde før. Og efterhånden som den globale opvarmning accelererer, er det blevet tydeligt, at genoprettelse af naturen er vores eneste forsvar mod en usikker fremtid. Her undersøger vi, hvordan gendannelse af søgræs, skove og enge kan hjælpe naturen med at lagre og nedbringe kulstof - og i sidste ende sætte farten ned på klimaforandringerne.

20:00  

Ulven kommer (8:8)
Ulven kommer (8:8) Holly og Theo er kommet hjem igen, men stemningen er anspændt i familien. Dea er opsat på at skabe god stemning, men Simon er paranoid overfor Holly, der nægter at deltage i familiehyggen. Lars er desperat over at have tabt sagen. Han er overbevist om, at der er vold i hjemmet, men han er magtesløs. Han opsøger Holly, men bliver mødt af Simon i stedet. Kan familien nogensinde finde tilbage til en normal tilstand efter alt, hvad de har været igennem? Og kan Lars gøre mere, eller er det for sent? Uegnet for mindre børn. Medvirkende: Bjarne Henriksen, Flora Ofelia Lindahl Hoffmann, Christine Albeck Børge, Peter Plaugborg. Hovedforfatter: Maja Jul Larsen. Episodeforfatter: Nanna Westh. Instruktør: May el-Toukhy. Producent: Claudia Saginario. DR Drama

DR2

18:25  

Fargo
Fargo Bilsælgeren Jerry Lundegaard er bagmanden, da to kriminelle, Carl og Gaear, bortfører hans kone. Ideen er at få svigerfar til at ryste op med nogle penge til Jerrys skrantende forretning, men da en politimand rutinemæssigt stopper Carl og Gaear, går der panik i dem. Snart står politimandens kolleger anført af den gravide Marge Gunderson midt i en mordsag, der tager bizarre vendinger. Medvirkende: Frances McDormand, Steve Buscemi, Peter Stormare, William H. Macy m.fl. Instruktion: Joel Coen.

20:00  

Danmark synger julen ind 2020
Danmark synger julen ind 2020

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

Tre venner (9)
Tre venner (9) Elias, Anne og Lotte laver sjov. De hænger et par trusser på ryggen af mormor, og hænger et sjippetov på postbudets taske. Så foreslår Lotte til Anne, at de skal narre Elias ned i kælderen.

18:01  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie (2)
Kasper og Sofie (2) I børnehaven

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (1)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (1)

18:40  

Pyjamasheltene II (23)
Pyjamasheltene II (23)

18:50  

Wild Kratts III (19)
Wild Kratts III (19)

19:15  

Zorro (14)
Zorro (14) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:35  

Søndagsvejr
Søndagsvejr

21:36  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Josefine Høgh.

22:05  

Det Politiske Talkshow
Det Politiske Talkshow Programmet, der går bag om de vigtigste politiske begivenheder fra ugen, der er gået. Johannes Langkilde inviterer tre hovedpersoner fra Christiansborg indenfor og taler med dem om ugens udfordringer, sejre og nederlag og tager os med helt ind i maskinrummet. Det er politisk fyraften med god stemning og tid til det personlige, reflekterede svar.

22:45  

Face Off
Face Off Mareridtet er først lige begyndt, da FBI-agenten Sean Archer har held til at fange sin ærkefjende, terroristen Castor Troy. For Troy, der ender i koma, har plantet en gigantisk bombe midt i Los Angeles, og kun hans fængslede bror Pollux ved hvor. For at lokke sandheden ud af Pollux må Archer give sig ud for at være Troy. Og det gør han ved - helt bogstaveligt - at låne Troys ansigt... Medvirkende: John Travolta, Nicolas Cage, Joan Allen m.fl. Instruktion: John Woo.

DR2

21:00  

Jul med Trines mor (1:4)
Jul med Trines mor (1:4) Trines Mor har efterhånden ikke hørt fra Trine længe og julepynten hænger jo ikke sig selv op... Og hvis Trine er blevet vegetar, skal hun så have duck, pig eller porre juleaften? Og hvorfor blander søster Winnie sig hele tiden? Medvirkende: Bodil Jørgensen, Lisbeth Wulff, Jarl Forsman, Ellen Hillingsøe m.fl.

21:15  

Parterapi (7) - Julen og det sociale
Parterapi (7) - Julen og det sociale Julen er udfordringernes tid, og sætter parholdet på årets hårdeste prøve. Der skal træffes store og små valg i forholdet, der sætter alle jule-følelser i kog, og samtidig parforholdet på spidsen. Kenneth glæder sig til body-ris a la mande, luciaoptog og lover ingen utroskab denne jul. Men det kan være svært med alle de nissepiger. Niels Erling har fået en ny chance af Britt og åbner derfor op for godteposen i form af flirteri, hede blikke gennem lokalet og rigtige klap i numsen som en mand.

21:30  

Parterapi (8) - Traditioner og romantik
Parterapi (8) - Traditioner og romantik Julen er udfordringernes tid, og sætter parholdet på årets hårdeste prøve. Der skal træffes store og små valg i forholdet, der sætter alle jule-følelser i kog, og samtidig parforholdet på spidsen. Niels Erling kæmper med romantiken, da alt den gode julemad giver ham problemer med maven. Det kan dog løses ved at stjæle vattet fra nisselandskaberne til at duppe numsen med. Ulrik og Kristine skal fejre jul med Hassan, hvilket selvfølgelig får Ulrik til at insistere på at servere skinke-cerviche og ris a la mande med gelatine.

21:45  

Parterapi (9) - Forbrug og gaver
Parterapi (9) - Forbrug og gaver Julen er udfordringernes tid, og sætter parholdet på årets hårdeste prøve. Der skal træffes store og små valg i forholdet, der sætter alle jule-følelser i kog, og samtidig parforholdet på spidsen. Kenneth er blevet forført og "opsagt", så økonomien hænger ikke sammen i julen. Hans største frustration går dog mest på at han går glip af en kæmpe julefrokost med damer. Maiken har fået overtalt Frederik til at spare i julen, så længe det ikke er hendes ønsker der spares på.

22:00  

K2
K2

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Bøger der gør en forskel: Stine Pilgaards "Meter i sekundet
Bøger der gør en forskel: Stine Pilgaards "Meter i sekundet

23:30  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:55  

Mord i skærgården: Vicky
Mord i skærgården: Vicky Carl-Johan Berger udnævnes til jubeldoktor og fejrer det med en stor fest i sit hus. Festen ender dog brat, da Noras datter Anna bliver vidne til et mord. Carl-Johans børn og hustru er alle under mistanke, men den, der anholdes, er hans yngste datter Vicky - politimanden Alexanders forsvundne kone...

02:20  

Mistænkt 5: Svækket dømmekraft (1:2)
Mistænkt 5: Svækket dømmekraft (1:2) Jane Tennison er blevet overflyttet til Manchester, hvor hun får til opgave at opklare mordet på en 19-årig pusher. Er der optræk til bandekrig, eller står den unge pushers egen "arbejdersgiver", den lokale narkobaron Street, bag mordet? Jane står over for en vanskelig sag, og tingene bliver ikke mindre komplicerede, da hun havner i armene på sin gifte chef. "Mistænkt 5" modtog den fornemme Emmy-pris for bedste miniserie. Medvirkende: Helen Mirren m.fl.

DR2

00:00  

Fordi du er kvinde: Bliv ikke et forsuttet bolsje
Fordi du er kvinde: Bliv ikke et forsuttet bolsje Gennem mere end 100 år har kvinder kæmpet for retten til at bestemme over deres egen krop. Kampen har handlet om abort og prævention, men det har også været vigtigt at sige højt at ikke bare mænd, men også kvinder er seksuelle væsener. Og så handler det om ikke at danse efter mandens pibe, men selv tage styringen. I dette historiske program tager Ulla Dahlerup, Louise Kjølsen og andre seje kvinder os gennem udviklingen, når det gælder kvinders seksualitet.

00:45  

Det sorte Washington
Det sorte Washington Den amerikanske komiker, W. Kamau Bell, er rejst til Washington for at udforske alt det ved byen, der ikke har med politik og Det Hvide Hus at gøre. Han møder bl.a. Henry Rollins, en af fadderne til hardcore punk, han besøger området U-Street, engang kendt som "Det sorte Broadway", og endelig møder han bandet Trouble Funk lige inden det for første gang i 30 år skal optræde der, hvor det hele begyndte.

01:30  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, ROEDDING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1129211354